Uw Boomrooierij partner in Groningen & Drenthe

Wij zijn een boomrooierij gevestigd in Buinen (Drenthe) begonnen in 2014.
Ons streven is om iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties kunnen bij ons terecht.
Ontdek ons bedrijf en wie weet kan Boomrooierij Oving wat voor u betekenen.

Waarom Oving?

Bij Boomrooierij Oving gaan wij altijd voor 100% tevredenheid en werken we op een efficiënte, nette en veilige manier. Met ons professionele materiaal kunnen wij elke klus tot een mooi resultaat brengen.

We werken met hoogwaardige materialen en machines en voeren we alle klussen uit met een stukje ouderwets vakmanschap. Zo bent u zeker van een goed resultaat.

Voor elke klus een oplossing!

Een klus die niet op onze website staat of waar u meer over wil weten? Vraag ons gerust!

Wij adviseren u graag over alle werkzaamheden en hebben een zeer groot netwerk van andere ervaren dienstverleners om u te helpen.

Boomrooierij Oving verduurzaamt

Boomrooierij Oving is een bedrijf dat de afgelopen jaren is gegroeid in omzet, maar nu aan begin te lopen tegen externe omstandigheden die een andere werkwijze noodzakelijk maken.De markt ging in het verleden vooral uit van concurrentie op basis van prijs. Tegenwoordig is prijs vaak minder dan 40% van de beoordeling als het gaat om gunning van een werk. In bestekken werd en wordt steeds meer gevraagd op het gebied van kwaliteit en dan gaat het voor een groot deel om duurzaamheid en veiligheid. Deze ontwikkeling gaat nog steeds door en heeft ook nog steeds nieuwe elementen in zich.

Zaken die daarbij spelen zijn milieuvriendelijke machines, mate van bodemdruk, verminderen van geluidsoverlast, elektrificering, biobrandstoffen, CO2-prestatieladder etc. De reactie daarop van leveranciers van bijvoorbeeld machines is nog relatief nieuw. De traditionele machines worden nog steeds het meest geleverd. Elektrische machines, stillere machines etc zijn nog steeds in ontwikkeling.

Om de beoogde groei te kunnen realiseren zal Boomrooierij Oving op een andere manier moeten gaan werken. De externe ontwikkelingen leiden tot kansen op groei en noodzaken tot wijziging van de organisatie. De deskundige brengt de ontwikkelingen in beeld en stelt advies op.

Gedurende het traject zal regelmatig worden teruggekoppeld naar de ondernemer en feedback worden gehaald en gegeven.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door EFRO subsidie.

Meer weten?

Neem dan contact op met Stefan Oving

 

Stefan Oving
Exloërweg 13
9528 RL Buinen

06-15639997
info@ovingbuinen.nl