Stobben frezen door Oving Buinen

Boomrooierij Oving kan voor u in bijna alle gevallen de boomstobben komen wegfrezen tot wel 50 cm onder maaiveld. Geen stobbe is ons te klein of te groot, zelfs voor boomstobben met een diameter van meer dan 2 meter kunt u ons benaderen.

Eigen stobbenfrees combinatie

Voor het stobbenfrezen beschikken we over diverse machines. Meestal frezen we ze weg met een Valtra N135 op gazonbanden met een Greentec piranha stobbenfrees, met deze wendbare combinatie kunnen we vrijwel overal komen zonder schade aan het gazon.

Voor het zwaardere werk hebben we ook een Hemos stobbenfrees die achter een Valtra t191 kan met 230 pk. Hiermee kunnen we ook stobbes die in het taluud zitten frezen.

Ook beschikken wij over een Greentec Shark stobbenfrees die we zowel aan onze rupskraan als aan een mobiele kraan kunnen hangen. Met deze combinaties hebben we al menig stobbe in de omgeving van Buinen verwijderd.

Een stobbenfrees verpulverd als het ware de stobbe. Indien gewenst kunnen we ook het freesafval verwijderen en het ontstane gat opnieuw aanvullen met zand of aarde.

Voor stobben die op lastigere plekken zitten
beschikken we over een handbediende stobbenfrees. Deze past door een deur heen en kan daardoor in elke (achter)tuin komen om die hinderlijke stobbe te verwijderen.
Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het verwijderen voor boomstobben.

Kosten van stobbenfrezen

Het wegfrezen van de stronken kan worden aangenomen tegen een vaste prijs, maar kan ook op urenbasis. Het frezen van de stobbe kan vaak zonder bezichtiging vooraf. U stuurt een foto van de stobbe en omgeving en wij laten u weten of het mogelijk is en wat de kosten zullen zijn.

Een eindje rijden is voor ons geen probleem, ons werkgebied is tot ruim 60 kilometer rond om Buinen. Zo komen wij graag naar bijvoorbeeld Assen, Exloo, Borger, Ter Apel, Emmen of Eelde met onze stobbenfrees combinatie.
Afwerking na stobbenfrezen.

Afwerking na stobbenfrezen

Als de stobben zijn weg gefreesd kunnen we indien gewenst het freesafval komen verwijderen en opnieuw aanvullen met zand of teelaarde, hierna kunnen we alles komen egaliseren en kunt u bijvoorbeeld opnieuw inzaaien of aanplanten.

Stobben laten frezen? Neem Conact op

Dit kan met Stefan Oving op het nummer 06-15639997 of 0599-212136

Eerdere projecten